Ontdek het hondenvoer abonnement, persoonlijke voeding voor jouw hond

Ontdek het hondenvoer abonnement, persoonlijke voeding voor jouw hond

Ben je het zat om te slepen met grote zware zakken hondenvoer en zie je het geven van persoonlijke, op jouw hond aangepaste, voeding een goed idee? Dan is een hondenvoer abonnement iets voor jou!

Dit abonnement combineert het gemak van thuisbezorging, elke maand de juiste hoeveelheid voor jouw hond. Met de mogelijkheid om het hondenvoer zo samen te stellen dat het perfect is voor jouw hond. Het samenstellen doe je op basis van ras, leeftijd, geslacht, gewicht, gezondheidsproblemen en eventuele allergieën.

Hieronder lees je meer over de voordelen, de nadelen en waar je een hondenvoer abonnement kunt bestellen. Inclusief een aanbieding voor 50% korting!

Wat is een hondenvoer abonnement?

Een hondenvoer abonnement is een abonnement waarbij er elke maand een vooraf bepaalde hoeveelheid hondenvoer thuisbezorgd wordt. Wat je bezorgd krijgt en welke hoeveelheid hangt af van het ras, de leeftijd en het gewicht van je hond.

De grootste voordelen van dit abonnement zijn het thuisbezorgen, je hoeft nooit meer te slepen met grote zakken of blikken hondenvoer. En het zelf kunnen samenstellen van de voeding, je krijgt persoonlijke voeding aangepast op jouw hond.

De voordelen van een hondenvoer abonnement

Een aantal voordelen is al genoemd, maar hieronder vind je alle voordelen nog eens op een rij:

  • Nooit meer slepen met zware verpakkingen hondenvoer.
  • Je kunt het voer aanpassen op de behoeften van jouw hond.
  • Altijd hoge kwaliteit hondenvoer in huis.
  • Het voer veranderd mee met de leeftijd van jouw hond.
  • Een hondenvoer abonnement is altijd flexibel op te zeggen.

De nadelen van een hondenvoer abonnement

Tegenover voordelen staan natuurlijk ook nadelen, het is niet alleen maar goed nieuws.

  • Een hondenvoer abonnement bestaat uit brokken en nat voer, er is nog geen optie voor rauw vlees.
  • De aanbevolen hoeveelheid voer klopt niet altijd, sommige honden worden zwaarder van die hoeveelheid.
  • Van het nat voer van Tails.com is niet bekend wat er in de kuipjes zit.
  • Een abonnement kan duurder zijn dan ander hondenvoer.

Voor wie is een hondenvoer abonnement?

Een hondenvoer abonnement is geschikt voor iedereen die niet meer wil slepen met grote zakken hondenvoer of zware blikken. Doordat het pakket thuisbezorgd wordt hoef je niet meer zwaar te tillen, of zelfs ver te lopen of fietsen met extra gewicht.

Ook als je de voeding van je hond aan wil passen op zijn/haar leeftijd, ras, en eventuele aandoeningen zit je goed bij een abonnement voor hondenvoer. De mogelijkheid tot het aanpassen van de samenstelling is vrijwel uniek.

Wat voor hondenvoer zit er in een abonnement?

Zodra je kiest voor het complete hondenvoer abonnement van Tails.com krijg je een pakket thuisgestuurd met daar in droog voer, hondenbrokken, nat voer en eventueel de snacks die je toegevoegd hebt.

In het abonnement van Snuffelbox vind je speeltjes en snacks, maar geen compleet pakket aan hondenvoer. Dit werkt dus alleen als extra aanvulling op het normale voedingspatroon van je hond.

Op dit moment is er helaas nog geen abonnement voor andere soorten hondenvoer, zoals rauw vlees voeding.

Welke hondenvoer abonnementen zijn er?

In Nederland kun je voor een abonnement terecht bij twee aanbieders. De ene aanbieder, Tails.com, biedt gepersonaliseer hondenvoer. Je krijgt een compleet pakket thuis om jouw viervoeter het best mogelijke eten te geven.

Het andere abonnement, die van Snuffelbox, bevat voor speeltjes en snacks voor je hond. Dit abonnement is dus eerder een aanvulling op de normale voeding van je hond, dan dat het echt een hondenvoer abonnement is.

Gepersonaliseerd hondenvoer voor jouw hond

Het Tails.com hondenvoer abonnement

Het abonnement van Tails.com biedt complete voeding aangepast op jouw hond. Bij de eerste bestelling doorloop je een vragenlijst met vragen over het ras, de leeftijd, allergieën en zelfs voorkeuren van jouw hond.

Het resultaat is een aangepast voedingspakket met precies de voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om gezond, energiek en vitaal te zijn en te blijven. Het pakket bestaat uit droog voer, nat voer of een combinatie hiervan.

Als je dat wil dan kun je jouw abonnement uitbreiden met kauwstaafjes voor een gezond gebit of andere snacks om je hond blij mee te maken. Van een Tails.com hondenvoer abonnement wordt niet alleen jouw viervoeter blij, maar jij als baasje wordt blij gemaakt met 50% korting op de eerste bestelling!

Het snuffelbox hondenvoer abonnement

Heb je al een compleet passend voedingspatroon voor jouw hond, maar wil je dit uitbreiden met een variatie aan snacks en/of speeltjes? Dan zit je goed bij het abonnement van Snuffelbox!

Elke maand wordt er volgens een thema een box samengesteld met de lekkerste snacks voor jouw hond en de leukste speeltjes. Zo hoef je nooit meer zelf te bedenken wat voor snacks je moet kopen en profiteert je hond van smakelijke variatie.

Waar bestel je een hondenvoer abonnement?

Een hondenvoer abonnement bestel je eenvoudig online op de websites van Tails of Snuffelbox. Bij het snack pakket kies je een zelf een pakket uit voor jouw hond en dit wordt vervolgens elke maand bezorgd.

Bij Tails.com zitten er iets meer stappen in voor je het pakket kunt bestellen. Je krijgt de eerste keer een complete vragenlijst om zo de samenstelling van het hondenvoer aan te passen op jouw hond. Gelukkig is dit alleen de eerste keer, daarna krijg je netjes elke maand het voer geleverd.

Tip: Wist je dat je de eerste bestelling bij Tails.com 50% korting krijgt?!

Kun je besparen op je hondenverzekering met een hondenvoer abonnement?

Het antwoord op deze vraag is ja en hangt er vanaf. Doordat je bij een hondenvoer abonnement het voer zo samen kunt stellen dat het gepersonaliseerd is voor jouw hond. Kun je gezondheidsklachten verminderen en/of voorkomen.

Zo kun je aangeven dat er extra’s in moeten zitten voor klachten met de gewrichten. Die toevoegingen kunnen helpen om het probleem te verhelpen, of de klachten te verminderen waardoor je minder vaak zorg nodig hebt.

Het op jouw hond aangepaste hondenvoer kan dus helpen bij het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van jouw hond. Waardoor je minder zorg nodig hebt en kunt besparen op je hondenverzekering. Bijvoorbeeld door het kiezen van een goedkope hondenverzekering.